Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://dspace.nuph.edu.ua/handle/123456789/34566
Назва: | Удосконалення системи НАССР на харчовому підприємстві |
Інші назви: | The improvement of the HACCP system at a food enterprise |
Автори: | Ольховська, О. В. |
Теми: | кваліфікаційна робота;кафедра менеджменту, маркетингу та забезпечення якості у фармації;факультет фармацевтичних технологій та менеджменту;освітня програма Якість, стандартизація та сертифікація;HACCP;харчове підприємство;система контролю якості;харчова безпека;оцінка ризиків;food enterprise;quality control system;food safety;risk assessment;КР-2025 |
Дата публікації: | лют-2025 |
Бібліографічний опис: | Ольховська, О. В. Удосконалення системи НАССР на харчовому підприємстві : кваліфікаційна робота / наук. керівник О. Шуванова. - Харків, 2025. - 63 с. |
Короткий огляд (реферат): | Мета роботи полягає у вивченні існуючих проблем та недоліків у системі
HACCP на конкретному харчовому підприємстві та розробці рекомендацій щодо
її удосконалення. В роботі досліджені теоретичні аспекти системи HACCP,
проведено аналіз практичного застосування цієї системи на підприємстві
ТОВ «Дари океану», проведено оцінку ризиків а також запропоновано методи
підвищення її економічної та соціальної ефективності.
Кваліфікаційна робота складається з вступу, трьох розділів, загальних
висновків, переліка використаних літературних джерел), викладена на 55
сторінках, включає 4 таблиці 11 рисунків, а також 31 джерело літератури. The aim of this study is to examine the existing problems and shortcomings in the HACCP system at a specific food enterprise and to develop recommendations for its improvement. The work explores the theoretical aspects of the HACCP system, analyzes its practical application at the enterprise LLC "Gifts of the Ocean," assesses risks, and proposes methods to enhance its economic and social efficiency. The qualification paper consists of an introduction, three chapters, general conclusions, a list of references, is presented on 55 pages, includes 4 tables, 11 figures, and 31 sources of literature. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | http://dspace.nuph.edu.ua/handle/123456789/34566 |
Розташовується у зібраннях: | Кваліфікаційні роботи здобувачів вищої освіти кафедри менеджменту, маркетингу та забезпечення якості у фармації |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Ольховська Ольга Володимирівна.pdf | 1,76 MB | Adobe PDF | Переглянути/відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.