Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://dspace.nuph.edu.ua/handle/123456789/34850
Назва: Дослідження хімічного складу чаю
Автори: Ревенко, К. О.
Ісаєнко, Ю. В.
Теми: чай
Дата публікації: 2025
Видавництво: НФаУ
Бібліографічний опис: Ревенко, К. О. Дослідження хімічного складу чаю / К. О. Ревенко, Ю. В. Ісаєнко // Актуальні проблеми фундаментальних та суспільно-гуманітарних наук : матеріали наук.-практ. інтернет-конф. молодих учених та здобувачів освіти, м. Харків, 20 лют. 2025 р. – Харків : НФаУ, 2025. – С. 41-43.
Короткий огляд (реферат): Чай – це третій за популярністю напій у світі після чистої води і кави. Чай – це не лише напій, але й джерело великої кількості корисних для нашого організму речовин. Таким чином, чай є важливим джерелом не тільки корисних хімічних сполук, але й багатьох біологічно активних речовин, таких як дубильні речовини, алкалоїди та амінокислоти. Він має значний вплив на здоров’я завдяки своїм властивостям, що сприяють поліпшенню обміну речовин, покращенню роботи серцево-судинної системи, а також мають антиоксидантну активність
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://dspace.nuph.edu.ua/handle/123456789/34850
Розташовується у зібраннях:Тези доповідей співробітників НФаУ

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
АПФСГН_матеріали 41-43.pdf580,32 kBAdobe PDFПереглянути/відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.