Please use this identifier to cite or link to this item:
http://dspace.nuph.edu.ua/handle/123456789/34989
Title: | Розробка заходів з підготовки до наглядового аудиту на ПП «Чарлі» |
Authors: | Авраменко, Н. О. Крутських, Т. В. |
Keywords: | наглядовий аудит;управління якістю |
Issue Date: | 2025 |
Publisher: | НФаУ |
Bibliographic description (Ukraine): | Авраменко, Н. О. Розробка заходів з підготовки до наглядового аудиту на ПП «Чарлі» / Н. О. Авраменко, Т. М. Крутських // Актуальні проблеми фундаментальних та суспільно-гуманітарних наук : матеріали наук.-практ. інтернет-конф. молодих учених та здобувачів освіти, м. Харків, 20 лют. 2025 р. – Харків : НФаУ, 2025. – С. 262-263. |
Abstract: | Сьогодення вимагає від підприємств, які виготовляють косметичну продукцію, прийняття креативних рішень, які будуть забезпечувати високу конкурентоспроможність та отримання стабільного доходу підприємства. Одним з таких напрямків є сертифікація системи управління якістю підприємства, яка може надавати відповідні преференції в організаційних, репутаційних, економічних напрямках діяльності організації. Крім того, система сертифікації систем управління якістю в Україні сьогодні достатньо прозора та результативна завдяки проведенню сертифікаційних та наглядових аудитів відповідними органами із сертифікації та оцінки відповідності. Особливе значення має можливість розширювати сферу застосування системи управління якістю під час нагляду за СУЯ підприємства. Що надає можливість підприємству постійно поліпшувати свою діяльність, збільшувати асортимент, що виробляється на підприємстві, за рахунок введення нових видів продукції, розвивати наукові напрями та впевнено дивитися у майбутнє |
URI: | http://dspace.nuph.edu.ua/handle/123456789/34989 |
Appears in Collections: | Тези доповідей співробітників НФаУ |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
АКТУАЛЬНІ ПРОБЛЕМИ ЯКОСТІ, МЕНЕДЖМЕНТУ 17.01.2025 262-263.pdf | 269,61 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.