Please use this identifier to cite or link to this item:
http://dspace.nuph.edu.ua/handle/123456789/35254
Title: | Організація виробництва жувальних пастилок з пробіотичними властивостями |
Other Titles: | Organization of the production of chewing lozenges with probiotic properties |
Authors: | Александрова, О. Г. |
Keywords: | кваріфікаційна робота;кафедра біотехнологі;факультет медико-фармацевтичних технологій;освітня програма Біотехнологія;пробіотики;екзометаболітний комплекс;біосинтез;пастилки жувальні;Lactobacillus plantarum UCM – 2693;probiotics;exometabolite complex;biosynthesis;chewable lozenges;КР-2025 |
Issue Date: | Jun-2025 |
Publisher: | НФаУ |
Bibliographic description (Ukraine): | Александрова, О. Г. Організація виробництва жувальних пастилок з пробіотичними властивостями : кваліфікаційна робота / наук. керівник Н. Двінська. - Харків, 2025. - 81 с. |
Abstract: | У кваліфікаційній роботі, присвяченій організації виробництва
пастилок жувальних з пробіотичними властивостями, здійснено вибір
сировини та обладнання, описано технологію виробництва. Запропоновано
оптимальну рецептуру пастилок жувальних з екзометаболітним
комплексом лактобактерій, що будуть сприяти покращенню мікрофлори
кишківника. Також розглянуті ключові моменти, щодо забезпечення якості
та безпеки готової продукції. Кваліфікаційна робота складається з вступу,
чотирьох розділів, графічних матеріалів, висновків, списку літератури з 34
джерел та додатків. Загальний обсяг роботи становить 72 сторінки, містить
7 рисунків, 9 таблиць та 2 креслення формату A1. In the qualification work dedicated to the organization of the production of chewable pastilles with probiotic properties, the selection of raw materials and equipment was carried out, and the production technology was described. The optimal formulation of chewable pastilles with an exometabolite complex of lactobacteria was proposed, which will contribute to the improvement of the intestinal microflora. Key points regarding ensuring the quality and safety of the finished product were also considered. The qualification work consists of an introduction, ten chapters, graphical materials, a conclusion, a list of used literature from 34 items and appendices. The total volume of work is 72 pages, 7 figures, 9 tables, 2 A1 format drawings. |
URI: | http://dspace.nuph.edu.ua/handle/123456789/35254 |
Appears in Collections: | Кваліфікаційні роботи здобувачів вищої освіти кафедри біотехнології |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
АЛЕКСАНДРОВА Олеся ОРГАНІЗАЦІЯ ВИРОБНИЦТВА ЖУВАЛЬНИХ ПАСТИЛОК З ПРОБІОТИЧНИМИ ВЛАСТИВОСТЯМИ.pdf | 4,41 MB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.