Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://dspace.nuph.edu.ua/handle/123456789/35279
Назва: Організація виробництва стоматологічного гелю з екстрактом ромашки та пробіотичним компонентом
Інші назви: Technical re-equipment of the production of dental gel with chamomile extract
Автори: Савчук, Т. О.
Теми: кваліфікаційна робота;кафедра біотехнології;факультет медико-фармацевтичних технологій;освітня програма Біотехнологія;стоматологічний гель;ромашка;Lactobacillus reuteri;пробіотики;технологія виробництва;dental gel;chamomile;probiotics;production technology;КР-2025
Дата публікації: чер-2025
Видавництво: НФаУ
Бібліографічний опис: Савчук, Т. О. Організація виробництва стоматологічного гелю з екстрактом ромашки та пробіотичним компонентом : кваліфікаційна робота / наук. керівник О. Філіпцова. - Харків, 2025. - 59 с.
Короткий огляд (реферат): Кваліфікаційна робота присвячена організації виробництва стоматологічного гелю з екстрактом ромашки та пробіотичним компонентом Lactobacillus reuteri. У роботі проаналізовано сучасні вимоги до технології виробництва стоматологічних гелів, особливості підбору обладнання та характеристику сировини, що забезпечує високу якість готового продукту. Розроблено матеріальний баланс, технологічну та апаратурну схеми виробництва, визначено критичні параметри технологічного процесу та екологічні аспекти виробництва. Робота складається з вступу, чотирьох розділів, графічних матеріалів, висновків, списку літератури з 30 джерел та додатків. Загальний обсяг роботи становить 57 сторінок, містить 6 рисунків, 11 таблиць та 2 креслення формату А1.
The qualification work is devoted to the organization of production of a dental gel containing chamomile extract and the probiotic component Lactobacillus reuteri. The work analyzes modern requirements for the production technology of dental gels, the features of equipment selection, and the characteristics of raw materials that ensure high product quality. A material balance, technological and apparatus schemes of production have been developed, critical process parameters and environmental aspects of production have been determined. The work consists of an introduction, four chapters, graphic materials, conclusions, a list of references from 30 sources and appendices. The total volume of the work is 57 pages, contains 6 figures, 11 tables and 2 drawings of A1 format.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://dspace.nuph.edu.ua/handle/123456789/35279
Розташовується у зібраннях:Кваліфікаційні роботи здобувачів вищої освіти кафедри біотехнології



Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.