Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://dspace.nuph.edu.ua/handle/123456789/35294
Назва: Експериментальне визначення метаболічної стабільності нового ЦНС агента піримідинового ряду
Інші назви: Experimental determination of metabolic stability of a new CNS agent of pyrimidine series
Автори: Демко, А. А.
Теми: кваліфікаційна робота;кафедра фармацевтичної хімії;фармацевтичний факультет;освітня програма Фармація;епілепсія;похідні хіназоліну;метаболічна стабільність;HLM;гепатотоксичність;HepG2;антиконвульсанти;epilepsy;quinazoline derivatives;metabolic stability;hepatotoxicity;anticonvulsants;КР-2025
Дата публікації: чер-2025
Видавництво: НФаУ
Бібліографічний опис: Демко, А. А. Експериментальне визначення метаболічної стабільності нового ЦНС агента піримідинового ряду : кваліфікаційна робота / наук. керівник Г. Северіна. - Харків, 2025. - 85 с.
Короткий огляд (реферат): In vitro оцінку біотрансформації перспективного антиконвульсанта MaIO 168 проведено за допомогою HLMs. Доведено низьку гепатотоксичність на 3D-культурах клітин HepG2. Визначено основні шляхи метаболізму, фармакокінетичні параметри та токсикологічний профіль сполуки. Робота складається зі вступу, 4 розділів, висновків та списку використаної літератури, що включає 40 джерел. Робота викладена на 77 сторінках і містить 17 таблиць, 16 рисунків.
In vitro biotransformation studies of the novel anticonvulsant MaIO 168 were conducted using human liver microsomes (HLMs), demonstrating low hepatotoxicity in 3D HepG2 cell cultures. The research comprehensively determined major metabolic pathways, pharmacokinetic parameters, and the compound's toxicological profile. This is presented on 77 pages, is structured with an introduction, 4 chapters, conclusions, and a bibliography of 40 sources. It includes 17 tables and 16 figures.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://dspace.nuph.edu.ua/handle/123456789/35294
Розташовується у зібраннях:Кваліфікаційні роботи здобувачів вищої освіти кафедри фармацевтичної хімії



Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.