Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс:
http://dspace.nuph.edu.ua/handle/123456789/35554| Название: | М’які сири в Україні: стан, виклики та можливості |
| Авторы: | Ковальський, А. В. Двінських, Н. В. Хохленкова, Н. В. |
| Ключевые слова: | м’які сири |
| Дата публикации: | 2025 |
| Издательство: | НФаУ |
| Библиографическое описание: | Ковальський, А. В. М’які сири в Україні: стан, виклики та можливості / А. В. Ковальський, Н. В. Двінських, Н. В. Хохленкова // Проблеми та досягнення сучасної біотехнології : матеріали V міжнар. наук.-практ. інтернет-конф., м. Харків, 28 берез. 2025 р. - Харків : НФаУ, 2025. - C. 215-218. |
| Краткий осмотр (реферат): | Проблема харчування є однією з найважливіших соціальних проблем. Життя людини, її здоров’я і праця неможливі без повноцінної їжі. В здоровому харчуванні провідна роль відводиться молочним продуктам. Основна функція молочної продукції полягає в насиченні людського організму Кальцієм, повноцінним білком, жирами, вуглеводами, амінокислотами, а також вітамінами А, В2 і D, це стосується і сиру, поживна цінність кого обумовлена високою концентрацією в ньому молочного білка і жиру, наявністю незамінних амінокислот, солей Кальцію і Фосфору, що перебувають у легкозасвоюваній формі та є необхідні для життєдіяльності людини |
| URI (Унифицированный идентификатор ресурса): | http://dspace.nuph.edu.ua/handle/123456789/35554 |
| Располагается в коллекциях: | Тези доповідей співробітників НФаУ |
Файлы этого ресурса:
| Файл | Описание | Размер | Формат | |
|---|---|---|---|---|
| Проблеми та досягнення сучасної біотехнології 215-218.pdf | 182,25 kB | Adobe PDF | Просмотреть/Открыть |
Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.