Please use this identifier to cite or link to this item: http://dspace.nuph.edu.ua/handle/123456789/35613
Title: Застосування досвіду соціального підприємництва в діяльності підприємства
Other Titles: Application of social entrepreneurship experience in enterprise activity
Authors: Базалаєв, Ю. І.
Keywords: кваліфікаційна робота;кафедра менеджменту, маркетингу та забезпечення якості у фармації;фармацевтичний факультет;освітня програма Менеджмент;соціальне підприємництво;соціальна відповідальність бізнесу;сталий розвиток;страхова компанія;соціальна ініціатива;social entrepreneurship;corporate social responsibility;sustainable development;insurance company;social initiative;КР-2025
Issue Date: Jun-2025
Publisher: НФаУ
Bibliographic description (Ukraine): Базалаєв, Ю. І. Застосування досвіду соціального підприємництва в діяльності підприємства : кваліфікаційна робота / наук. керівник В. Ковальова. - Харків, 2025. - 55 с.
Abstract: У кваліфікаційній роботі досліджено теоретичні засади та практичне застосування досвіду соціального підприємництва в діяльності підприємства. Проаналізовано сутність, моделі та інструменти соціального підприємництва, досліджено міжнародний та вітчизняний досвід його розвитку. Проведено загальний та соціально-економічний аналіз діяльності ПАТ «Страхова компанія «ТАС», оцінено існуючий рівень його соціальної відповідальності та виявлено потенційні сфери для інтеграції соціального підприємництва. Обґрунтовано вибір пріоритетних напрямків та розроблено конкретну соціально-підприємницьку ініціативу. Кваліфікаційна робота містить 49 сторінок, 9 таблиць, 10 рисунків, список літератури з 30 найменувань та 2 додатки.
The qualification thesis explores the theoretical foundations and practical application of social entrepreneurship experience in enterprise operations. The essence, models, and instruments of social entrepreneurship are analyzed, and international and domestic experiences of its development are investigated. A general and socio- economic analysis of PJSC "Insurance Company TAS" activities is conducted, its current level of social responsibility is assessed, and potential areas for the integration of social entrepreneurship are identified. The choice of priority directions is substantiated, and a specific social entrepreneurship initiative is developed. The qualification research contains 49 pages, 9 tables, 10 figures, a bibliography of 30 sources, and 2 appendices.
URI: http://dspace.nuph.edu.ua/handle/123456789/35613
Appears in Collections:Кваліфікаційні роботи здобувачів вищої освіти кафедри менеджменту, маркетингу та забезпечення якості у фармації

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
БАЗАЛАЄВ.pdf943,27 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.