Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://dspace.nuph.edu.ua/handle/123456789/3607
Назва: The possibility of co-culture of wine yeast saccharomyces cerevisiae and lactic acid bacteria lactobacillus plantarum
Автори: Atanova, A. O.
Gladkov, O. K.
Ivakhnenko, O. L.
Strilets, O. P.
Strelnikov, L. S.
Атанова, А. О.
Гладков, О. К.
Ивахненко, О. Л.
Стрилец, О. П.
Стрельников, Л. С.
Атанова, А. О.
Гладков, О. К.
Івахненко, О. Л.
Стрілець, О. П.
Стрельніков, Л. С.
Теми: wine yeast;lactic acid bacteria;винные дрожжи;молочнокислые бактерии;винні дріжджі;молочнокислі бактерії
Дата публікації: 2013
Видавництво: НФаУ
Бібліографічний опис: The possibility of co-culture of wine yeast saccharomyces cerevisiae and lactic acid bacteria lactobacillus plantarum / A. O. Atanova, O. K. Gladkov, O. L. Ivakhnenko, O. P. Strilets, L. S. Strelnikov // Actual questions of development of new drugs : book of abstracts of XX international scientific and practical conference of young scientists and students, devoted to the 90th anniversary of doctor of science in pharmacy, professor Dmitri Pavlovych Salo, April 25-26, 2013, Kharkiv. - Kharkiv : NUPh, 2013. - Р. 125.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://dspace.nuph.edu.ua/handle/123456789/3607
Розташовується у зібраннях:Наукові публікації кафедри бiотехнологiї
Тези доповідей співробітників НФаУ

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Actual questions 2013 125.pdf102,79 kBAdobe PDFПереглянути/відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.