Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://dspace.nuph.edu.ua/handle/123456789/3639
Назва: Study of antioxidant polyphenols grapes
Автори: Kirshenbaum, E. V.
Galuzinskaya, L. V.
Киршенбаум, Е. В.
Галузинская, Л. В.
Кіршенбаум, Є. В.
Галужинська, Л. В.
Теми: antioxidant polyphenols;grapes;антиоксидантные полифенолы;виноград;антиоксидантні поліфеноли;виноград
Дата публікації: 2013
Видавництво: НФаУ
Бібліографічний опис: Kirshenbaum, E. V. Study of antioxidant polyphenols grapes / E. V. Kirshenbaum, L. V. Galuzinskaya // Actual questions of development of new drugs : book of abstracts of XX international scientific and practical conference of young scientists and students, devoted to the 90th anniversary of doctor of science in pharmacy, professor Dmitri Pavlovych Salo, April 25-26, 2013, Kharkiv. - Kharkiv : NUPh, 2013. - Р. 139.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://dspace.nuph.edu.ua/handle/123456789/3639
Розташовується у зібраннях:Тези доповідей співробітників НФаУ

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Actual questions 2013 139.pdf128,43 kBAdobe PDFПереглянути/відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.