Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://dspace.nuph.edu.ua/handle/123456789/3698
Назва: Influence of extractions of ruta, artichoke, bupleurum and salsola collina upon the indexes of peroxidation of rats’ lipids on the background of ССL4 action
Автори: Houari Samyer
Naboka, O. I.
Glushchenko, A. V.
Набока, О. І.
Глущенко, А. В.
Набока, О. И.
Глущенко, А. В.
Теми: extractions of ruta;extractions of salsola;extractions of artichoke;extractions of bupleurum;liver;печень;печінка
Дата публікації: 2013
Видавництво: НФаУ
Бібліографічний опис: Houari Samyer Influence of extractions of ruta, artichoke, bupleurum and salsola collina upon the indexes of peroxidation of rats’ lipids on the background of ССL4 action / Houari Samyer, O. I. Naboka, A. V. Glushchenko // Actual questions of development of new drugs : book of abstracts of XX international scientific and practical conference of young scientists and students, devoted to the 90th anniversary of doctor of science in pharmacy, professor Dmitri Pavlovych Salo, April 25-26, 2013, Kharkiv. - Kharkiv : NUPh, 2013. - Р. 155.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://dspace.nuph.edu.ua/handle/123456789/3698
Розташовується у зібраннях:Тези доповідей співробітників НФаУ

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Actual questions 2013 155.pdf162,67 kBAdobe PDFПереглянути/відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.