Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://dspace.nuph.edu.ua/handle/123456789/3988
Название: Теоретичні та практичні аспекти дослідження лікарських рослин
Другие названия: Теоретические и практические аспекты исследования лекарственных растений
Investigations of medicinal plants – theoretical and practical aspects
Дата публикации: 2014
Библиографическое описание: Теоретичні та практичні аспекти дослідження лікарських рослин : матеріали І міжнар. наук.-практ. internet-конф., м. Харків, 20-21 берез. 2014 р. / редкол. : Т. М. Гонтова, Я. С. Кічимасова, Т. В. Опрошанська. – Х. : Вид- во НФаУ, 2014. – 282 с.
Краткий осмотр (реферат): Збірник містить матеріали І міжнародної науково-практичної internet- конференції студентів, магістрантів, аспірантів, викладачів, науковців та практиків. Розглянуто питання щодо визначення місця ботаніки у підготовці спеціалістів фармації, висвітлення напрямків наукової роботи спеціалістів фармацевтичної галузі, що стосуються питань фармакогностичного вивчення лікарських рослин та лікарської рослинної сировини, розробки рослинних субстанцій на їх основі, проведення контролю якості сировини, субстанцій та препаратів України, країн ближнього та дальнього зарубіжжя. Для широкого кола наукових, науково-педагогічних і практичних працівників, що займаються питаннями ботаніки, фармакогнозії та фармації в цілому.
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): http://dspace.nuph.edu.ua/handle/123456789/3988
Располагается в коллекциях:Матеріали конференцій 2000 - 2024

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
сборник тезисов ботаника НФаУ 20.03.2014.pdf2,37 MBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.