Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://dspace.nuph.edu.ua/handle/123456789/3999
Название: Управління якістю в фармації
Дата публикации: 2013
Библиографическое описание: Управління якістю в фармації : матеріали VІІ наук.-практ. конф., Харків, 17 трав. 2013 р. / М-во охорони здоров'я України; Нац. фармац. ун-т. – Х., 2013. – 184 с.
Краткий осмотр (реферат): Збірник містить матеріали VІІ Науково-практичної конференції з міжнародною участю "Управління якістю в фармації". Матеріали містять узагальнені результати досліджень у напрямку теоретичних та практичних аспектів управління, забезпечення і контролю якості в фармації, сучасних підходів до забезпечення якості на підприємствах з виробництва лікарських засобів, лабораторіях, дослідницьких центрах та інших організаціях фармацевтичного профілю. Представлені результати досліджень, пов’язаних з різними аспектами якості фармацевтичної продукції, у тому числі – стосовно валідації процесів виробництва і контролю якості, кваліфікації виробничого й вимірювального обладнання, стандартизації готових лікарських засобів та активних фармацевтичних інгредієнтів, підготовки кадрів для фармацевтичної галузі в сфері якості, проведення внутрішніх аудитів (самоінспекцій), регламентації діяльності уповноважених осіб з якості, застосування методології оцінки й керування ризиками для якості, реалізації процесного підходу при формуванні фармацевтичних систем якості тощо. Для широкого кола наукових та практичних працівників фармації. Матеріали подаються мовою оригіналу. За достовірність фактів, статистичних та інших даних, структуру і стиль викладення інформації, точність формулювань та висновки несуть відповідальність автори матеріалів.
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): http://dspace.nuph.edu.ua/handle/123456789/3999
Располагается в коллекциях:Матеріали конференцій 2000 - 2024

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
Управління якістю в фармації17-05-2013 final.pdf2,2 MBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.