Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://dspace.nuph.edu.ua/handle/123456789/4076
Назва: Антиоксиданти у фармацевтичній та харчовій промисловості
Інші назви: Антиоксиданти в фармацевтической и пищевой промышленности
Antioxidants in pharmaceutical and food industry
Автори: Коробейникова, І. Є.
Оридорога, О. В.
Оридорога, Л. М.
Ясницький, Б. Г.
Коробейникова, И. Е.
Оридорога, В. А.
Оридорога, Л. М.
Ясницкий, Б. Г.
Korobejnikova, I. E.
Oridoroga, V. A.
Oridoroga, L. M.
Yasnitsky, B. G.
Теми: антиоксиданти
Дата публікації: 1994
Бібліографічний опис: Антиоксиданти у фармацевтичній та харчовій промисловості / І. Є. Коробейникова, О. В. Оридорога, Л. М. Оридорога та ін. // Вісник фармації. - 1994. - № 3-4. - С. 50-54.
Короткий огляд (реферат): Узагальнені дані застосування основних антиоксидантів у фармацевтичній та харчовій промисловості в світовій практиці. Наведена їх класифікація та проаналізовані перспективи подальшого застосування. Доведено, що антиоксиданти можуть використовуватись в ролі інгібіторів процесів окислення лікарських препаратів.
Обобщены данные по применению основных антиоксидан-тов в фармацевтической и пищевой промышленности в мировой практике. Приведена их классификация, даны токсикологическая оценка и перспективы использования. Показано, что антиоксиданты могут быть использованы как ингибиторы процессов окисления лекарственных препаратов.
The article summarizes scientific data about using of basic antioxidants in pharmaceutical and food industry in world practice. Classification, toxicological appreciation of them and prospects of consequent use were given.. It was established that antioxidants can be used as inhibitors of oxidant process in drugs.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://dspace.nuph.edu.ua/handle/123456789/4076
Розташовується у зібраннях:Вісник фармації. Архів статей 1993-2009

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
50-54.pdf16,83 MBAdobe PDFПереглянути/відкрити
50-54.pdf16,83 MBAdobe PDFПереглянути/відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.