Please use this identifier to cite or link to this item:
http://dspace.nuph.edu.ua/handle/123456789/4135
Title: | Оптимізація екстракції кори крушини |
Other Titles: | Optimizing of buckthorn cortex extraction Оптимизация экстракции коры крушины |
Authors: | Батюк, В. С. Титова, А. А. Хаджай, Я. І. Batyuk, V. S. Titova, A. A. Khadjai, Y. I. Батюк, В. С. Титова, А. А. Хаджай, Я. И. |
Keywords: | екстракти;кора крушини;глюкофрангулін;экстракты;кора крушины;глюкофрангулин |
Issue Date: | 1993 |
Publisher: | НФаУ |
Bibliographic description (Ukraine): | Батюк, В. С. Оптимізація екстракції кори крушини / В. С. Батюк, А. А. Титова, Я. І. Хаджай // Вісник фармації. - 1993. - № 1-2. - С. 157-158. |
Abstract: | Проведені дослідження по виявленню основної
діючої речовини препаратів крушини-
легкогідролізуємого глюкофрангуліну, який становить основну частину суми антрахінонів
сиропу крушини. Проведені дослідження по оптимізації процесу екстракції - заключної стадії одержання препаратів крушини. Встановлені оптимальні параметри процесу. Experiments were carried out to optimize the process of the extraction and secure keeping of the main active substance -glycofrangulin. By means of kinetic and statistical methods optimum conditions of extraction including correlation of the raw material - extract were established. Проведены исследования по определению основного действующего вещества препаратов крушины - легкогидролизуемого глюкофрангулина, который составляет основную часть суммы антрахинонов сиропа крушины. Проведены исследования по оптимизации процесса экстракции - определяющей стадии получения препаратов крушины. Установлены оптимальные параметры его получения и выведено уравнение регрессии. |
URI: | http://dspace.nuph.edu.ua/handle/123456789/4135 |
Appears in Collections: | Вісник фармації. Архів статей 1993-2009 |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
157-158(1).pdf | 1,95 MB | Adobe PDF | View/Open |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.