Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://dspace.nuph.edu.ua/handle/123456789/422
Название: Вибір оптимальних технологічних параметрів отримання густого екстракту з кори дуба
Авторы: Ярних, Т. Г.
Хохленкова, Н. В.
Чушенко, В. М.
Yarnykh, T. G.
Khokhlenkova, N. V.
Chushenko, V. M.
Ключевые слова: кора дуба;екстракти;oak bark;extracts
Дата публикации: 2007
Издательство: НФаУ
Библиографическое описание: Ярних, Т. Г. Вибір оптимальних технологічних параметрів отримання густого екстракту з кори дуба / Т. Г. Ярних, Н. В. Хохленкова, В. М. Чушенко // Вісник фармації. - 2007. - № 3. - С. 27-29.
Краткий осмотр (реферат): Експериментально обгрунтовано оптимальні технологічні параметри отримання густого екстракту з кори дуба: вид екстрагенту, співвідношення сировина-екстрагент, час і температуру екстракції. Проведені фізико-хімічні дослідження густого екстракту з кори дуба. Встановлено кількісний вміст дубильних речовин — 13,30%. Фізико-хімічні та фармакологічні властивості одержаного густого екстракту з кори дуба забезпечують широкі можливості його застосування в якості діючої речовини в різноманітних лікарських формах.
The optimum technological parameters of receipt of dense extract from the oak bark are experimentally grounded: type of extragent, correlation of sire-extragent, time and temperature of extraction. Physical and chemical researches of dense extract from the oak bark are conducted. Quantitative maintenance of tannic matters is set — 13,30%. Physical, pharmacological and chemical properties of dense extract of oak bark provide the wide possibilities of its application as substance in different medicinal forms.
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): http://dspace.nuph.edu.ua/handle/123456789/422
ISSN: 1562-7241
Располагается в коллекциях:Вісник фармації. Архів статей 1993-2009
Наукові публікації кафедри технологiї лiкiв

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
27-29.pdf99,52 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.