Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://dspace.nuph.edu.ua/handle/123456789/4501
Название: Управління якістю в фармації
Дата публикации: 2014
Издательство: Вид-во НФаУ
Библиографическое описание: Управління якістю в фармації : матеріали VІІІ наук.-практ. конф., 23 трав. 2014 р., м. Харків. – Х. : Вид-во НФаУ, 2014. – 176 с.
Краткий осмотр (реферат): Збірник містить матеріали VІІІ Науково-практичної конференції з міжнародною учас-тю "Управління якістю в фармації". Матеріали представляють узагальнені результати дослі-джень у напрямку теоретичних та практичних аспектів управління, забезпечення і контролю якості у фармацевтичному секторі галузі охорони здоров'я, виконуваних на підприємствах з виробництва і дистрибуції лікарських засобів, аптечних закладах, у лабораторіях, дослідни-цьких центрах та інших організаціях фармацевтичного профілю. Представлені результати досліджень, пов’язаних з різними аспектами якості фармацевтичної продукції, у тому числі стосовно валідації процесів виробництва і аналітичних випробувань, кваліфікації виробничо-го обладнання і допоміжних систем, стандартизації готових лікарських засобів та активних фармацевтичних інгредієнтів, підготовки кадрів для фармацевтичної галузі в сфері якості, організації внутрішніх аудитів (самоінспекцій), регламентації діяльності уповноважених осіб, застосування методології управління ризиками для якості лікарських засобів, форму-вання фармацевтичних систем якості тощо. Для широкого кола наукових та практичних працівників фармації.
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): http://dspace.nuph.edu.ua/handle/123456789/4501
Располагается в коллекциях:Матеріали конференцій 2000 - 2024

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
Тез VІІІ Конференцiї УЯФ - 23 Травня 2014.pdf3,37 MBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.