Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://dspace.nuph.edu.ua/handle/123456789/510
Полная запись метаданных
Поле DCЗначениеЯзык
dc.contributor.authorУнгурян, Л. М.-
dc.contributor.authorТихонов, О. І.-
dc.contributor.authorUnguryan, L. M.-
dc.contributor.authorTikhonov, A. I.-
dc.date.accessioned2011-10-21T13:49:03Z-
dc.date.available2011-10-21T13:49:03Z-
dc.date.issued2009-
dc.identifier.citationУнгурян, Л. М. Розробка складу і технології сиропу "Прополіс-ЛМ" / Л. М. Унгурян, О. І. Тихонов // Вісник фармації. - 2009. - № 1. - С. 36-40.en_US
dc.identifier.issn1562-7241-
dc.identifier.urihttp://dspace.nuph.edu.ua/handle/123456789/510-
dc.description.abstractВперше розроблено оптимальний склад і технологію сиропу "Прополіс-ЛМ" на основі прополісу, меду, кислоти бурштинової та сорбіту. Визначені фізико-хімічні властивості розведень водної витяжки прополісу і розроблено блок-схему технологічного процесу досліджуваного препарату.en_US
dc.description.abstractThe optimal composition and formulation of Propolis-LM syrup has been developed for the first time on the basis of propolis, honey, succinic acid and sorbit. The physical and chemical properties of dilutions of propolis water extracts have been determined and the scheme of technological process of the medicine studied has been developed.en_US
dc.language.isouken_US
dc.publisherНФаУen_US
dc.subjectсиропen_US
dc.subjectпродукти бджільництваen_US
dc.subjectsyrupen_US
dc.subjectbee productsen_US
dc.titleРозробка складу і технології сиропу "Прополіс-ЛМ"en_US
dc.typeArticleen_US
Располагается в коллекциях:Вісник фармації. Архів статей 1993-2009
Наукові публікації кафедри АТЛ

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
str_36-40.pdf143,65 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.