Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс:
http://dspace.nuph.edu.ua/handle/123456789/510
Полная запись метаданных
Поле DC | Значение | Язык |
---|---|---|
dc.contributor.author | Унгурян, Л. М. | - |
dc.contributor.author | Тихонов, О. І. | - |
dc.contributor.author | Unguryan, L. M. | - |
dc.contributor.author | Tikhonov, A. I. | - |
dc.date.accessioned | 2011-10-21T13:49:03Z | - |
dc.date.available | 2011-10-21T13:49:03Z | - |
dc.date.issued | 2009 | - |
dc.identifier.citation | Унгурян, Л. М. Розробка складу і технології сиропу "Прополіс-ЛМ" / Л. М. Унгурян, О. І. Тихонов // Вісник фармації. - 2009. - № 1. - С. 36-40. | en_US |
dc.identifier.issn | 1562-7241 | - |
dc.identifier.uri | http://dspace.nuph.edu.ua/handle/123456789/510 | - |
dc.description.abstract | Вперше розроблено оптимальний склад і технологію сиропу "Прополіс-ЛМ" на основі прополісу, меду, кислоти бурштинової та сорбіту. Визначені фізико-хімічні властивості розведень водної витяжки прополісу і розроблено блок-схему технологічного процесу досліджуваного препарату. | en_US |
dc.description.abstract | The optimal composition and formulation of Propolis-LM syrup has been developed for the first time on the basis of propolis, honey, succinic acid and sorbit. The physical and chemical properties of dilutions of propolis water extracts have been determined and the scheme of technological process of the medicine studied has been developed. | en_US |
dc.language.iso | uk | en_US |
dc.publisher | НФаУ | en_US |
dc.subject | сироп | en_US |
dc.subject | продукти бджільництва | en_US |
dc.subject | syrup | en_US |
dc.subject | bee products | en_US |
dc.title | Розробка складу і технології сиропу "Прополіс-ЛМ" | en_US |
dc.type | Article | en_US |
Располагается в коллекциях: | Вісник фармації. Архів статей 1993-2009 Наукові публікації кафедри АТЛ |
Файлы этого ресурса:
Файл | Описание | Размер | Формат | |
---|---|---|---|---|
str_36-40.pdf | 143,65 kB | Adobe PDF | Просмотреть/Открыть |
Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.