Please use this identifier to cite or link to this item: http://dspace.nuph.edu.ua/handle/123456789/510
Title: Розробка складу і технології сиропу "Прополіс-ЛМ"
Authors: Унгурян, Л. М.
Тихонов, О. І.
Unguryan, L. M.
Tikhonov, A. I.
Keywords: сироп;продукти бджільництва;syrup;bee products
Issue Date: 2009
Publisher: НФаУ
Bibliographic description (Ukraine): Унгурян, Л. М. Розробка складу і технології сиропу "Прополіс-ЛМ" / Л. М. Унгурян, О. І. Тихонов // Вісник фармації. - 2009. - № 1. - С. 36-40.
Abstract: Вперше розроблено оптимальний склад і технологію сиропу "Прополіс-ЛМ" на основі прополісу, меду, кислоти бурштинової та сорбіту. Визначені фізико-хімічні властивості розведень водної витяжки прополісу і розроблено блок-схему технологічного процесу досліджуваного препарату.
The optimal composition and formulation of Propolis-LM syrup has been developed for the first time on the basis of propolis, honey, succinic acid and sorbit. The physical and chemical properties of dilutions of propolis water extracts have been determined and the scheme of technological process of the medicine studied has been developed.
URI: http://dspace.nuph.edu.ua/handle/123456789/510
ISSN: 1562-7241
Appears in Collections:Вісник фармації. Архів статей 1993-2009
Наукові публікації кафедри АТЛ

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
str_36-40.pdf143,65 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.