Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://dspace.nuph.edu.ua/handle/123456789/5234
Назва: Вплив ступеню подрібненості трави льонку звичайного на якість отриманих витяжок
Автори: Крутських, А. А.
Кисличенко, В. С.
Омельченко, З. І.
Крутских, Т. В.
Кисличенко, В. С.
Омельченко, З. И.
Krutskykh, T. V.
Kislichenko, V. S.
Omelchenco, Z. I.
Теми: витяжка;вытяжка;extract
Дата публікації: 2014
Бібліографічний опис: Крутських, А. А. Вплив ступеню подрібненості трави льонку звичайного на якість отриманих витяжок / А. А. Крутських, В. С. Кисличенко, З. І. Омельченко // Управління якістю в фармації : матеріали VІІІ наук.-практ. конф., м. Харків, 23 трав. 2014 р. – Х. : Вид-во НФаУ, 2014. – С. 62.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://dspace.nuph.edu.ua/handle/123456789/5234
Розташовується у зібраннях:Наукові публікації кафедри фармакогнозiї та нутриціології
Тези доповідей співробітників НФаУ

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
62.pdf259,33 kBAdobe PDFПереглянути/відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.