Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://dspace.nuph.edu.ua/handle/123456789/5234| Назва: | Вплив ступеню подрібненості трави льонку звичайного на якість отриманих витяжок |
| Автори: | Крутських, А. А. Кисличенко, В. С. Омельченко, З. І. Крутских, Т. В. Кисличенко, В. С. Омельченко, З. И. Krutskykh, T. V. Kislichenko, V. S. Omelchenco, Z. I. |
| Теми: | витяжка;вытяжка;extract |
| Дата публікації: | 2014 |
| Бібліографічний опис: | Крутських, А. А. Вплив ступеню подрібненості трави льонку звичайного на якість отриманих витяжок / А. А. Крутських, В. С. Кисличенко, З. І. Омельченко // Управління якістю в фармації : матеріали VІІІ наук.-практ. конф., м. Харків, 23 трав. 2014 р. – Х. : Вид-во НФаУ, 2014. – С. 62. |
| URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | http://dspace.nuph.edu.ua/handle/123456789/5234 |
| Розташовується у зібраннях: | Наукові публікації кафедри фармакогнозiї та нутриціології Тези доповідей співробітників НФаУ |
Файли цього матеріалу:
| Файл | Опис | Розмір | Формат | |
|---|---|---|---|---|
| 62.pdf | 259,33 kB | Adobe PDF | Переглянути/відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.