Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://dspace.nuph.edu.ua/handle/123456789/5300| Назва: | Розробка технології ліпофільного екстракту гарбуза |
| Автори: | Дегтярьова, К. О. Дегтярева, Е. А. Degtyaryova, К. О. Вишневська, Л. І. Вишневская, Л. И. Vishnevskaya, L. I. |
| Теми: | фітопрепарат;фитопрепарат;Phitopreparation;ліпофільний екстракт;липофильный экстракт;lipophilic extract;гарбуз;тыква;pumpkin |
| Дата публікації: | 2014 |
| Видавництво: | НФаУ |
| Бібліографічний опис: | Дегтярьова, К. О. Розробка технології ліпофільного екстракту гарбуза / К. О. Дегтярьова, Л. І. Вишневська // Сучасні досягнення фармацевтичної технології : матеріали ІV наук.-практ. конференції з міжнар. участю (16-17 жовтня 2014 р.). – X.: Вид-во НФаУ, 2014. – С. 99. |
| URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | http://dspace.nuph.edu.ua/handle/123456789/5300 |
| Розташовується у зібраннях: | Наукові публікації кафедри АТЛ Тези доповідей співробітників НФаУ |
Файли цього матеріалу:
| Файл | Опис | Розмір | Формат | |
|---|---|---|---|---|
| 99укр.pdf | 141,29 kB | Adobe PDF | Переглянути/відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.