Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://dspace.nuph.edu.ua/handle/123456789/5362
Назва: Оптимізація технології екстракції ліпофільних комплексів з лікарської рослинної сировини. 1. Вибір екстрагенту
Автори: Гарна, С. В.
Вєтров, П. П.
Русинов, О. І.
Георгіянц, В. А.
Гарная, С. В.
Ветров, П. П.
Русинов, А. И.
Георгиянц, В. А.
Garna, S. V.
Vetrov, P. P.
Rusinov, O. I.
Georgiyants, V. A.
Теми: ліпофільні речовини;лікарська рослинна сировина;екстракція;органічні розчинники;біологічно активні речовини;липофильные вещества;лекарственное растительное сырье;экстракция;органические растворители;биологически активные вещества;lipophilic substances;plant raw materials;extraction;organic solvents;biologically active substances
Дата публікації: 2010
Бібліографічний опис: Оптимізація технології екстракції ліпофільних комплексів з лікарської рослинної сировини. 1. Вибір екстрагенту / С. В. Гарна, П. П. Вєтров, О. І. Русинов, В. А. Георгіянц // Запорожский медицинский журнал. – 2010. – Т. 12, № 3. – С. 92–94.
Короткий огляд (реферат): Проведено дослідження з виділення ліпофільних комплексів з лікарської рослинної сировини різними органічними и розчинниками, встановлено їх вміст. Визначено, що оптимальним екстрагентом є хладон-22.
Проведены исследования по выделению липофильных комплексов из лекарственного растительного сырья различными органическими растворителями, определено их содержание. Установлено, что оптимальным экстрагентом является хладон-22.
A study on extraction of lipophilic substances from the plant raw materials by different organic solvents has been carried-out, their content has been determined. It was stated that difl uorochloromethan is an optimal extragent.
Опис: http://nbuv.gov.ua/j-pdf/Zmzh_2010_12_3_27.pdf
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://dspace.nuph.edu.ua/handle/123456789/5362
Розташовується у зібраннях:Наукові публікації кафедри фармацевтичної хімії

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Zmzh_2010_12_3_27.pdf307,29 kBAdobe PDFПереглянути/відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.