Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://dspace.nuph.edu.ua/handle/123456789/547
Название: Кількісне визначення фенольних сполук Lens culinaris
Авторы: Романова, С. В.
Ковальов, С. В.
Romanova, S. V.
Kovalyov, S. V.
Ключевые слова: фенольні сполуки;сочевиця;phenolic compounds;lens culinaris
Дата публикации: 2009
Издательство: НФаУ
Библиографическое описание: Романова, С. В. Кількісне визначення фенольних сполук Lens culinaris / С. В. Романова, С. В. Ковальов // Вісник фармації. - 2009. - № 2. - С. 24-26.
Краткий осмотр (реферат): Проведено фітохімічне дослідження трави сочевиці харчової. Встановлено кількісний вміст гідроксикоричних кислот (2,16+-0,03)%, флавоноїдів (2,32+-0,04)%, поліфенольних сполук (2,42+-0,04)%. Експериментальні дані вказують на перспективність використання сировини для одержання фармакологічних засобів.
The phytochemical investigation of lens culinaris herb has been carried out. The quantitative content of hydroxycinnamomic acids (2,16+-0,03)%, flavonoids (2,32+-0,04)%, polyphenol compounds (2,42+-0,04)%, has been determined. The experimental data indicate the perspective of using the raw material for obtaining pharmacological remedies.
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): http://dspace.nuph.edu.ua/handle/123456789/547
ISSN: 1562-7241
Располагается в коллекциях:Вісник фармації. Архів статей 1993-2009

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
str_24-26.pdf101,96 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.