Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://dspace.nuph.edu.ua/handle/123456789/5534
Название: Клатрирування-перспективний метод підвищення біодоступності активних фармацевтичних інгредієнтів
Авторы: Ковалевська, І. В.
Капаниста, С. І.
Ковалевская, И. В.
Капаниста, С. И.
Kovalevskaya, I. V.
Kapanysta, S. I.
Ключевые слова: інгредієнт;ингредиент;ingredient
Дата публикации: 2014
Библиографическое описание: Ковалевська, І. В. Клатрирування-перспективний метод підвищення біодоступності активних фармацевтичних інгредієнтів / І. В. Ковалевська, С. І. Капаниста // Технологічні та біофармацевтичні аспекти створення лікарських препаратів різної направленості дії : матеріали І Міжнар. наук.-практ. інтернет-конф., м. Харків, 7-8 листоп. 2014 р. – Х. : НФаУ, 2014. – С. 93.
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): http://dspace.nuph.edu.ua/handle/123456789/5534
Располагается в коллекциях:Тези доповідей співробітників НФаУ

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
93.pdf394,53 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.