Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://dspace.nuph.edu.ua/handle/123456789/5605
Назва: Клатрирування- перспективний метод підвищення біодоступності активних фармацевтичних інгредієнтів
Автори: Ковалевська, І. В.
Капаниста, С. І.
Ковалевская, И. В.
Капаниста, С. И.
Kovalevska, I. V.
Kapanysta, S. I.
Теми: інгредієнт;ингредиент;ingredient
Дата публікації: 2014
Бібліографічний опис: Ковалевська, І. В. Клатрирування- перспективний метод підвищення біодоступності активних фармацевтичних інгредієнтів / І. В. Ковалевська, С. І. Капаниста // Технологічні та біофармацевтичні аспекти створення лікарських препаратів різної направленості дії : матеріали І Міжнар. наук.-практ. інтернет-конф., м. Харків, 7-8 листоп. 2014 р. – Х. : НФаУ, 2014. – С. 93.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://dspace.nuph.edu.ua/handle/123456789/5605
Розташовується у зібраннях:Наукові публікації кафедри ЗТЛ
Тези доповідей співробітників НФаУ

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
93.pdf394,53 kBAdobe PDFПереглянути/відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.