Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://dspace.nuph.edu.ua/handle/123456789/5686
Назва: Вплив часу та температури на виділення ліпофільного екстракту із насіння моркви дикої
Автори: Ткачук, О. Ю.
Бисага, Є. І.
Вишневська, Л. І.
Зубченко, Т. М.
Ткачук, О. Ю.
Бисага, Е. И.
Вишневская, Л. И.
Зубченко, Т. Н.
Tkachuk, O. Yu.
Bisaga, Ye. I.
Vishnevskaya, L. I.
Zubchenko, T. M.
Теми: екстракт;экстракт;extract
Дата публікації: 2014
Бібліографічний опис: Вплив часу та температури на виділення ліпофільного екстракту із насіння моркви дикої / О. Ю. Ткачук, Є. І. Бисага, Л. І. Вишневська, Т. М. Зубченко // Технологічні та біофармацевтичні аспекти створення лікарських препаратів різної направленості дії : матеріали І Міжнар. наук.-практ. інтернет-конф., м. Харків, 7-8 листоп. 2014 р. – Х. : НФаУ, 2014. – С. 169.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://dspace.nuph.edu.ua/handle/123456789/5686
Розташовується у зібраннях:Наукові публікації кафедри АТЛ
Тези доповідей співробітників НФаУ

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
169.pdf393,1 kBAdobe PDFПереглянути/відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.