Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://dspace.nuph.edu.ua/handle/123456789/5780
Назва: Determination of ascorbic acid content in fruits and leaves of black chokeberry
Автори: Samoilova, V. A.
Kovalev, V. N.
Самойлова, В. А.
Ковалев, В. Н.
Самойлова, В. А.
Ковальов, В. М.
Теми: ascorbic;acid;chokeberry;аскорбиновая;кислота;черноплодная рябина;аскорбінова;кислота;чорноплідна горобина
Дата публікації: 2014
Бібліографічний опис: Samoilova, V. A. Determination of ascorbic acid content in fruits and leaves of black chokeberry / V. A. Samoilova, V. N. Kovalev // Actual Questions Of Development оf New Drugs : Abstracts оf XX International Scientifi c And Practical Conference Of Young Scientists And Student, April 22-23, 2014, Kharkiv. – Kh. : NUPh, 2014. – P. 46.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://dspace.nuph.edu.ua/handle/123456789/5780
Розташовується у зібраннях:Наукові публікації кафедри фармакогнозiї та нутриціології
Тези доповідей співробітників НФаУ

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
46.pdf117,91 kBAdobe PDFПереглянути/відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.