Please use this identifier to cite or link to this item:
http://dspace.nuph.edu.ua/handle/123456789/5871
Title: | Управління господарською діяльністю підприємства: методичні рекомендації до виконання практичних занять |
Authors: | Гончаров, А. Б. Goncharov, A. B. |
Keywords: | підприємство;запаси;капітал;потужність підприємства |
Issue Date: | 2012 |
Publisher: | НФаУ |
Bibliographic description (Ukraine): | Гончаров, А. Б. Управління господарською діяльністю підприємства : метод. рек. до виконання практ. занять для студентів напряму підготовки 6.03060101 «Менеджмент» усіх форм навчання / А. Б. Гончаров. – Х. : Вид-во НФаУ, 2012. – 25 с. |
Abstract: | У методичних рекомендаціях приведені основні питання, практичні завдання і перелік літератури з управління господарською діяльністю підприємства для використання при проведенні практичних занять з навчальної дисципліни. Рекомендовано для студентів економічних спеціальностей вищих навчальних закладів. |
Description: | Основною метою практичних завдань з навчальної дисципліни «Управління господарською діяльністю підприємства» є придбання студентами практичних навиків та компетенцій розв’язання економічних і управлінських питань, що виникають на підприємстві в процесі здійснення його фінансово-господарської діяльності в складних сучасних умовах. В даних методичних рекомендаціях наведені виробничі ситуації і практичні завдання, що охоплюють найважливіші питання навчальної дисципліни «Управління господарською діяльністю підприємства». Умови завдань максимально наближені до практичної діяльності робітників економічних служб і носять реальний характер. Цифри, наведені в завданнях, мають умовний характер. |
URI: | http://dspace.nuph.edu.ua/handle/123456789/5871 |
Appears in Collections: | Навчальні видання кафедри менеджменту, маркетингу та забезпечення якості у фармації |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
МР к ПЗ по УГД 1.doc Restricted Access | 202,5 kB | Microsoft Word | View/Open Request a copy |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.