Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://dspace.nuph.edu.ua/handle/123456789/5924
Название: Міжнародні економічні відносини
Авторы: Носик, О. М.
Носик, Е. Н.
Nosyk, O. M.
Ключевые слова: міжнародне економічне середовище;світова валютна система;економічна інтеграція;міжнародні інвестиції
Дата публикации: 2014
Издательство: НФаУ
Библиографическое описание: Носик, О. М. Міжнародні економічні відносини : навч. посіб. для студ. вищ. навч. закл. / О. М. Носик. – Х. : НФаУ, 2014. – 128 с.
Краткий осмотр (реферат): Навчальний посібник з міжнародних економічних відносин розроблено згідно з тематикою і основними питаннями курсу міжнародних економічних відносин. Він покликаний допомогти студентам в оволодінні основними теоретичними поняттями міжна- родних економічних відносин, перевірити якість засвоєння змісту тем курсу, уміння використовувати отримані знання для аналізу проблемних питань. Призначено для студентів напряму підготовки 6.030601 «Менеджмент» денної та заочної форм навчання.
Описание: Мета вивчення курсу: засвоєння студентами базисних положень дисципліни «Міжнародні економічні відносини», еволюції міжнародної економічної системи, сучасних тенденцій світогосподарських зв'язків,єдності економічного розвитку у межах усієї міжнародної економіки. Навчальний посібник впорядкований відповідно до програми курсу «Міжнародні економічні відносини» з метою залучення студентів до самостійної більш продуктивної роботи. Самостійна робота студентів здійснюється за такими напрямками: вивчення навчальної, наукової та періодичної літератури згідно з програмою курсу та планами семінарсь- ких занять; опанування термінологією та основними засобами економічного аналізу; перевірка якості засвоєння матеріалу за допомогою питань для самоперевірки; виконання практичних завдань, розв’язання задач та тестів, що допомагають систематизувати і закріплювати теоретичні положення.
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): http://dspace.nuph.edu.ua/handle/123456789/5924
Располагается в коллекциях:Навчальні видання кафедри управління та забезпечення якості

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
Мiжнароднi_екон_вiдносини_Навч_посiб.pdf
  Restricted Access
656,78 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть    Запрос копии


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.