Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://dspace.nuph.edu.ua/handle/123456789/5927
Название: Мікроекономіка
Авторы: Носик, О. М.
Носик, Е. Н.
Nosyk, O. M.
Ключевые слова: попит;пропозиція;ціна;виробництво
Дата публикации: 2014
Издательство: НФаУ
Библиографическое описание: Носик, О. М. Мікроекономіка : навч. посіб. для студ. вищ. навч. закл. / О. М. Носик. – Х. : НФаУ, 2014. – 176 с.
Краткий осмотр (реферат): У виданні викладено короткий конспект лекцій, питання для самоконтролю, тести та практичні завдання, методичні рекомендації до виконання курсової роботи, контрольні питання з мікроекономіки та рекомендований список літератури. Призначено для студентів спеціальностей «Економіка підприємства» і «Маркетинг» денної та заочної форм навчання.
Описание: Мікроекономіка досліджує поведінку і механізм прийняття рішень окремими економічними суб'єктами, а саме індивідами, домашніми господарствами, підприємствами, громадськими організаціями і державними агентствами, тобто мікросистемами. Мікроекономіка – це розділ економічної теорії, що вивчає обґрунтування вибору, що здійснюється невеликими економічними одиницями. Проблематика завдань курсу охоплює основи теорії попиту і пропозиції, поведінки споживача, питання, пов'язані з вибором у разі невизначеності ре- зультату. Особлива увага надається виробництву та його витратам,принципам ціноутворення у ринкових умовах, ринкам факторів виробництва, ринкам капіталу і капіталовкладення.
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): http://dspace.nuph.edu.ua/handle/123456789/5927
Располагается в коллекциях:Навчальні видання кафедри управління та забезпечення якості

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
Мiкроекономiка_Навч_посiбник.pdf
  Restricted Access
2,44 MBAdobe PDFПросмотреть/Открыть    Запрос копии


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.