Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://dspace.nuph.edu.ua/handle/123456789/5931
Название: Інвестиційний менеджмент
Авторы: Латинін, М. А.
Латынин, Н. А.
Latynin, M. A.
Ключевые слова: інвестиція;інвестиційний проект;капітал
Дата публикации: 2012
Издательство: НФаУ
Библиографическое описание: Латинін, М. А. Інвестиційний менеджмент : метод. рек. до практ. занять для студентів спец. 8.03060101 «Менеджмент організацій і адміністрування» денної та заочної форми навчання / М. А. Латинін. – Х. : Вид-во НФаУ, 2012.– 50 с.
Краткий осмотр (реферат): Методичні рекомендації містять перелік тем дисципліни з рекомендаціями щодо їх вивчення, тестові завдання для контролю знань, задачі для вирішення, перелік тем індивідуальних творчих робіт та питань до підсумкового контролю знань. Призначено для аудиторної та позааудиторної роботи з дисципліни «Управління потенціалом підприємства» для студентів напряму підготовки 8.03060101 «Менеджмент організацій і адміністрування» денної і заочної форми навчання.
Описание: Мета викладання дисципліни «Інвестиційний менеджмент» полягає в наданні студентам необхідних теоретичних і практичних знань про суть, мету і принципи інвестиційного менеджменту, його методологічні системи та методичний інструментарій. Особливого значення набуває знайомство із сучасними методами оцінки та прогнозування інвестиційного ринку, оцінки інвестиційної привабливості галузей та регіонів. В умовах ринкової економіки України зростає необхідність управління інвестиційною діяльністю підприємств, формування та оперативного управління інвестиційним портфелем. Завдання вивчення дисципліни:  засвоїти основні поняття, терміни, закономірності інвестиційногоменеджменту;  ознайомитись із сучасними методами оцінки та прогнозуванняінвестиційного ринку;  засвоїти механізм розробки інвестиційної стратегії підприємства, управління його реальними та фінансовими інвестиціями;  набути навичок самостійного аналізу та прийняття рішень.
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): http://dspace.nuph.edu.ua/handle/123456789/5931
Располагается в коллекциях:Навчальні видання кафедри управління та забезпечення якості

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
InvMen_MRPraktRob.doc
  Restricted Access
427 kBMicrosoft WordПросмотреть/Открыть    Запрос копии


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.