Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://dspace.nuph.edu.ua/handle/123456789/5932
Название: Публічне адміністрування: методичні рекомендації для самостійної роботи
Авторы: Дзюндзюк, В. Б.
Дідок, Ю. В.
Карамишев, Д. В.
Дидок, Ю. В.
Карамышев, Д. В.
Dzyundzyuk, V. B.
Didok, Yu. V.
Karamyshev, D. V.
Ключевые слова: управління;адміністрування;децентралізація;делегування повноважень
Дата публикации: 2012
Издательство: НФаУ
Библиографическое описание: Дзюндзюк, В. Б. Публічне адміністрування: метод. рек. для самостійної роботи студентів денної та заочної форм навчання спец. 8.03060101 «Менеджмент організацій і адміністрування» /В. Б. Дзюндзюк, Ю. В. Дідок, Д. В. Карамишев. – Х. : Вид-во НФаУ, 2012. – 24 с.
Краткий осмотр (реферат): Методичні рекомендації до вивчення дисципліни «Публічне адміністрування» містять перелік тем дисципліни з рекомендаціями щодо їх вивчення і питаннями для самоконтролю, перелік тем індивідуальних творчих робіт, питання для підсумкового контролю знань. Методичні рекомендації призначені для самостійної підготовки студентів денної і заочної форм навчання за спеціальністю 8.03060101 «Менеджмент організацій і адміністрування».
Описание: Методичні рекомендації з дисципліни «Публічне адміністрування» призначені для самостійної роботи студентів напряму підготовки 8.03060101 «Менеджмент організацій і адміністрування» денної та заочної форми навчання та включають перелік тем дисципліни, питання для самостійного контролю знань, тематику індивідуальних творчих робіт, перелік питань до підсумкового модульного контролю та список рекомендованої літератури.
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): http://dspace.nuph.edu.ua/handle/123456789/5932
Располагается в коллекциях:Навчальні видання кафедри управління та забезпечення якості

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
Публ.адміністр С.Р..doc
  Restricted Access
178,5 kBMicrosoft WordПросмотреть/Открыть    Запрос копии


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.