Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://dspace.nuph.edu.ua/handle/123456789/5933
Название: Менеджмент організацій: методичні рекомендації для виконання практичних завдань
Авторы: Падафет, Ю. Г.
Padafet, Yu. G.
Ключевые слова: організація;системний підхід;конкурентні стратегії;формальна організація
Дата публикации: 2012
Издательство: НФаУ
Библиографическое описание: Падафет, Ю. Г. Менеджмент організацій : метод. рек. для виконання практ. завдань для студентів спец. 8.03060101 «Менеджмент організацій і адміністрування» денної та заочної форми навчання / Ю. Г. Падафет. – Х. : Вид-во НФаУ, 2012.– 40 с.
Краткий осмотр (реферат): Методичні рекомендації містять перелік тем дисципліни з рекомендаціями щодо виконання практичних завдань та завдань для самоконтролю, перелік тем індивідуальних творчих робіт та питань до підсумкового контролю знань. Призначено для самостійної підготовки з дисципліни «Менеджмент організацій» для студентів напряму підготовки 6.030601 «Менеджмент» денної і заочної форми навчання.
Описание: Сучасна система господарювання потребує фахівців, які володіють широкими та глибокими знаннями як загальних основ менеджменту так його нових напрямів. Важливого значення набуває опанування великого досвіду розвинутих зарубіжних країн, кращих досягнень вітчизняної науки та практики у галузі управління та творче їх застосування з урахуванням національних особливостей та культури. Важливою проблемою в Україні є розвиток ринкових відносин, формування організацій та підприємств різної форми власності. Суттєвим фактором досягнення стійкої конкурентоспроможності вітчизняних суб’єктів господарчої діяльності у нових економічних умовах є якісна підготовка необхідної кількості фахівців з вищою освітою в галузі управління.
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): http://dspace.nuph.edu.ua/handle/123456789/5933
Располагается в коллекциях:Навчальні видання кафедри управління та забезпечення якості

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
MR_PZ_MO.doc
  Restricted Access
510 kBMicrosoft WordПросмотреть/Открыть    Запрос копии


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.