Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://dspace.nuph.edu.ua/handle/123456789/5934
Название: Організація підприємницької діяльності: методичні рекомендації до практичних занять
Авторы: Чухно, І. А.
Чухно, И. А.
Chukhno, I. A.
Ключевые слова: підприємство;підприємництво;бізнес-планування;мале підприємництво;податки;собівартість продукції
Дата публикации: 2014
Издательство: НФаУ
Библиографическое описание: Чухно, І. А. Організація підприємницької діяльност і: метод. рек. до практ. занять для студентів напряму підготовки 6.030601 «Менеджмент» денної та заочної форми навчання / І. А. Чухно. – Х. : НФаУ, 2014. – 65 с.
Краткий осмотр (реферат): Методичні рекомендації містять перелік тем дисципліни з рекомендаціями щодо їх вивчення, тестові завдання для контролю знань, задачі для вирішення, перелік тем індивідуальних творчих робіт та питань до підсумкового контролю знань. Призначено для аудиторної та позааудиторної роботи з дисципліни «Організація підприємницької діяльності» для студентів напряму підготовки 6.030601 «Менеджмент» денної та заочної форми навчання.
Описание: Програма навчальної дисципліни «Організація підприємницької діяльності» побудована у відповідності з вимогами, що пред'являються до кваліфікації майбутніх фахівців напряму підготовки «Менеджмент», і спрямована на забезпечення високого рівня професійної підготовки. Формування мислення, знань і навичок студентів здійснюється в ході лекційних занять, виконання індивідуальних та групових завдань, курсового проекту, самостійної роботи, участі в наукових дослідженнях. За всіма темами вивчаються нормативно-правові акти, що регулюють правову та економічну діяльність підприємців. Особлива увага приділяється правовим, економічним, психологічним, договірним аспектам підприємницької діяльності. Мета вивчення дисципліни − опанування студентами знань з базових основ підприємництва, необхідних для осмислення реальних економічних процесів.
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): http://dspace.nuph.edu.ua/handle/123456789/5934
Располагается в коллекциях:Навчальні видання кафедри управління та забезпечення якості

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
МР до ПЗ ОПД.doc
  Restricted Access
438 kBMicrosoft WordПросмотреть/Открыть    Запрос копии


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.