Please use this identifier to cite or link to this item: http://dspace.nuph.edu.ua/handle/123456789/5936
Title: Державне регулювання економіки : методичні рекомендації до практичних занять
Authors: Носик, О. М.
Носик, Е. Н.
Nosyk, O. M.
Keywords: фінансово-бюджетна політика;грошово-кредитна політика;державне регулювання підприємництва;інвестиційна політика
Issue Date: 2014
Publisher: НФаУ
Bibliographic description (Ukraine): Носик, О. М. Державне регулювання економіки : методичні рекомендації до практичних занять / О. М. Носик. - Х. : НФаУ, 2014. - 57 с.
Abstract: Методичні рекомендації до практичних занять з дисципліни «Державне регулювання економіки» розроблені згідно з тематикою і основними питаннями курсу «Державне регулювання економіки». Вони по- кликані допомагати студентам в оволодінні основними теоретичними поняттями державного регулювання економіки, перевірити якість засвоєння змісту тем курсу та уміння використовувати отримані знання для аналізу проблемних питань. Призначено для студентів напряму підготовки 6.030601 «Менеджмент» денної та заочної форми навчання.
Description: Дисципліна «Державне регулювання економіки» є базовою для студентів економічних спеціальностей. Навчальне завдання: Предмет дисципліни «Державне регулювання економіки»: система методів і засобів державного впливу на економічний і соціальний розвиток країни. Мета вивчення дисципліни «Державне регулювання економіки»: формування системи знань із методології, методики та організаційних основ державного регулювання економіки. Завдання дисципліни «Державне регулювання економіки»: вивчення сутності, цілей і завдань державного регулювання економіки, теоретичних основ формування та реалізації стратегії соціально-економічної політики держави, методів впливу держави на соціально-економічні процеси, методології соціально-економічного прогнозування та програмування економічного і соціального розвитку.
URI: http://dspace.nuph.edu.ua/handle/123456789/5936
Appears in Collections:Навчальні видання кафедри управління та забезпечення якості

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Державне_регулювання_екон_МР_практ.pdf
  Restricted Access
407,17 kBAdobe PDFView/Open Request a copy


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.