Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://dspace.nuph.edu.ua/handle/123456789/595
Назва: Вивчення кристалографічних характеристик і ступеня подрібнення гомеопатичної лікарської форми тритурації з сурфактантом
Автори: Шереметьєва, А. В.
Тихонова, С. О.
Тихонов, О. І.
Sheremetyeva, A. V.
Tikhonova, S. A.
Tikhonov, A. I.
Теми: гомеопатія;homeopathy
Дата публікації: 2009
Видавництво: НФаУ
Бібліографічний опис: Шереметьєва, А. В. Вивчення кристалографічних характеристик і ступеня подрібнення гомеопатичної лікарської форми тритурації з сурфактантом / А. В. Шереметьєва, С. О. Тихонова, О. І. Тихонов // Вісник фармації. - 2009. - № 2. - С. 56-59.
Короткий огляд (реферат): Наведені результати вивчення кристалографічних характеристик і ступеня подрібнення гомеопатичної лікарської форми тритурація з сурфактантом. Досліджено деякі технологічні властивості тритурації і встановлено, що вони змінюються в залежності від розріджувача. Експериментальними дослідженнями доведено доцільність введения лактози як розріджувача при одержанні гомеопатичної лікарської форми - тритурація
The results of studying crystallographic description and degree powdering of the homoeopathic medicinal trituration form with a surfactant are presented. Some technological properties of trituration have been investigated and it has been found that they change depending on auxiliary substances. The experimental research has proven the expedience of introducing lactose as an auxiliary substance when obtaining trituration, the homoeopathic medicinal form.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://dspace.nuph.edu.ua/handle/123456789/595
ISSN: 1562-7241
Розташовується у зібраннях:Вісник фармації. Архів статей 1993-2009
Наукові публікації кафедри АТЛ

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
str_56-59.pdf131,17 kBAdobe PDFПереглянути/відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.