Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://dspace.nuph.edu.ua/handle/123456789/6136
Полная запись метаданных
Поле DCЗначениеЯзык
dc.contributor.authorСіра, Л. М.-
dc.contributor.authorВладимирова, І. М.-
dc.contributor.authorСерая, Л. М.-
dc.contributor.authorВладимирова, И. Н.-
dc.contributor.authorSeraya, L. M.-
dc.contributor.authorVladymyrova, I. N.-
dc.date.accessioned2015-04-01T10:18:55Z-
dc.date.available2015-04-01T10:18:55Z-
dc.date.issued2012-
dc.identifier.citationСіра Л. М. Вивчення макро- та мікроскопічних ознак суцвіть і суплідь Xanthium strumarium L. / Л. М. Сіра, І. М. Владимирова. // Фітотерапія. Часопис. – 2012. – № 2. – С. 84-86.en_US
dc.identifier.urihttp://dspace.nuph.edu.ua/handle/123456789/6136-
dc.description.abstractПроведено вивчення макро- та мікроскопічних ознак сировини нетреби звичайної. Для дослідження використовували свіжі та фіксовані сумішшю етанол-гліцерин-вода (1:1:1) суцвіття та супліддя. Встановлені основні морфолого-анатомічні ознаки сировини. Отримані експериментальні дані використані при розробці вітчизняної нормативної документації на сировину плоди нетреби звичайної (Fructus Xanthii strumarii).en_US
dc.description.abstractПроведено изучение макро- и микроскопических признаков сырья дурнишника обыкновенного. Для исследования использовали свежие и фиксированные смесью этано.п-глицерин-вода (1:1:1) соцветия и соплодия. Установлены основные морфолого- анатомические признаки сырья. Полученные экспериментальные данные использованы при разработке нормативной документации на сырье плоды дурнишника обыкновенного (Fructus Xanthii strumarii).en_US
dc.description.abstractStudying of macro- and microscopic signs of raw materials . Cocklebur ordinary is spent. For research used fresh and fixed by a mix ethanol-glycerin-water (1:1:1) inflorescences and fructus. The basic morfologo-anatomic signs of raw materials are established. The received experimental data are used by working out of the standard documentation on raw materials fruits Cocklebur ordinary (Fructus Xanthii strumarii).en_US
dc.language.isouken_US
dc.subjectнетреба звичайнаen_US
dc.subjectмакроскопічне вивченняen_US
dc.subjectанатомічна будоваen_US
dc.subjectдурнишник обыкновенныйen_US
dc.subjectмакроскопическое изучениеen_US
dc.subjectанатомическое строениеen_US
dc.subjectCockleburen_US
dc.subjectmacroscopic studyen_US
dc.subjectanatomic structureen_US
dc.titleВивчення макро- та мікроскопічних ознак суцвіть і суплідь Xanthium strumarium L.en_US
dc.title.alternativeИзучение макро- и микроскопических признаков соцветий и соплодий Xanthium strumarium L.en_US
dc.title.alternativeStudy of macro- and microscopic signs of inflorescences and fructus of cockleburen_US
dc.typeArticleen_US
Располагается в коллекциях:Наукові публікації кафедри фармацевтичних технологій та забезпечення якості ІПКСФ

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
12-a36.pdf443,68 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.