Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс:
http://dspace.nuph.edu.ua/handle/123456789/6136
Полная запись метаданных
Поле DC | Значение | Язык |
---|---|---|
dc.contributor.author | Сіра, Л. М. | - |
dc.contributor.author | Владимирова, І. М. | - |
dc.contributor.author | Серая, Л. М. | - |
dc.contributor.author | Владимирова, И. Н. | - |
dc.contributor.author | Seraya, L. M. | - |
dc.contributor.author | Vladymyrova, I. N. | - |
dc.date.accessioned | 2015-04-01T10:18:55Z | - |
dc.date.available | 2015-04-01T10:18:55Z | - |
dc.date.issued | 2012 | - |
dc.identifier.citation | Сіра Л. М. Вивчення макро- та мікроскопічних ознак суцвіть і суплідь Xanthium strumarium L. / Л. М. Сіра, І. М. Владимирова. // Фітотерапія. Часопис. – 2012. – № 2. – С. 84-86. | en_US |
dc.identifier.uri | http://dspace.nuph.edu.ua/handle/123456789/6136 | - |
dc.description.abstract | Проведено вивчення макро- та мікроскопічних ознак сировини нетреби звичайної. Для дослідження використовували свіжі та фіксовані сумішшю етанол-гліцерин-вода (1:1:1) суцвіття та супліддя. Встановлені основні морфолого-анатомічні ознаки сировини. Отримані експериментальні дані використані при розробці вітчизняної нормативної документації на сировину плоди нетреби звичайної (Fructus Xanthii strumarii). | en_US |
dc.description.abstract | Проведено изучение макро- и микроскопических признаков сырья дурнишника обыкновенного. Для исследования использовали свежие и фиксированные смесью этано.п-глицерин-вода (1:1:1) соцветия и соплодия. Установлены основные морфолого- анатомические признаки сырья. Полученные экспериментальные данные использованы при разработке нормативной документации на сырье плоды дурнишника обыкновенного (Fructus Xanthii strumarii). | en_US |
dc.description.abstract | Studying of macro- and microscopic signs of raw materials . Cocklebur ordinary is spent. For research used fresh and fixed by a mix ethanol-glycerin-water (1:1:1) inflorescences and fructus. The basic morfologo-anatomic signs of raw materials are established. The received experimental data are used by working out of the standard documentation on raw materials fruits Cocklebur ordinary (Fructus Xanthii strumarii). | en_US |
dc.language.iso | uk | en_US |
dc.subject | нетреба звичайна | en_US |
dc.subject | макроскопічне вивчення | en_US |
dc.subject | анатомічна будова | en_US |
dc.subject | дурнишник обыкновенный | en_US |
dc.subject | макроскопическое изучение | en_US |
dc.subject | анатомическое строение | en_US |
dc.subject | Cocklebur | en_US |
dc.subject | macroscopic study | en_US |
dc.subject | anatomic structure | en_US |
dc.title | Вивчення макро- та мікроскопічних ознак суцвіть і суплідь Xanthium strumarium L. | en_US |
dc.title.alternative | Изучение макро- и микроскопических признаков соцветий и соплодий Xanthium strumarium L. | en_US |
dc.title.alternative | Study of macro- and microscopic signs of inflorescences and fructus of cocklebur | en_US |
dc.type | Article | en_US |
Располагается в коллекциях: | Наукові публікації кафедри фармацевтичних технологій та забезпечення якості ІПКСФ |
Файлы этого ресурса:
Файл | Описание | Размер | Формат | |
---|---|---|---|---|
12-a36.pdf | 443,68 kB | Adobe PDF | Просмотреть/Открыть |
Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.