Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://dspace.nuph.edu.ua/handle/123456789/6192
Название: Управління та економіка якості у фармації
Авторы: Посилкіна, О. В.
Світлична, К. С.
Посылкина, О. В.
Светличная, К. С.
Posylkina, O. V.
Svitlychna, K. S.
Ключевые слова: Управління та економіка якості у фармації
Дата публикации: 2014
Библиографическое описание: Посилкіна, О. В. Управління та економіка якості у фармації : метод. рек. до виконання практ. робіт для студентів спец. 8.03060107 « Логістика» / О. В. Посилкіна, К. С. Світлична. – Х. : Вид - во НФаУ, 2014 . - 93 с.
Краткий осмотр (реферат): Методичні рекомендації призначені для проведення практичних занять з дисципліни «Управління та економіка якості у фармації». Їх мета – надання студентам базових знань щодо сутності основних економічних аспектів управління якістю у фармації, оволодіння інструментарієм оцінювання рівня якості продукції, процесів та систем.
Описание: Фармацевтична промисловість є однією з найбільш динамічних галузей світової економіки. Головні тенденції її розвитку полягають, передусім, у посиленні вимог до якості та безпечності лікарських засобів у контексті гармонізації інтересів споживачів і виробників ліків, що проявилося у розробці й поширенні міжнародних стандартів якості (зокрема, ISO серій 9000 та 14000, OHSAS 18000, TQM) і вимог фармацевтичних практик (GMP, GDP, GLP, GSP), де відбувся перехід від забезпечення якості продукту до забезпечення якості процесу на кожному з етапів життєвого циклу продукту. Мета курсу – надання знань щодо сутності, підходів та інструментарію з управління якістю у фармацевтичному виробництві.
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): http://dspace.nuph.edu.ua/handle/123456789/6192
Располагается в коллекциях:Навчальні видання кафедри управління та забезпечення якості

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
практич роботи.pdf
  Restricted Access
2,13 MBAdobe PDFПросмотреть/Открыть    Запрос копии


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.