Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://dspace.nuph.edu.ua/handle/123456789/6464
Назва: Дослідження фармакологічної активності сухого екстракту з трави сочевиці харчової
Інші назви: Исследование фармакологической активности сухого экстракта из травы чечевицы пищевой
Research of the pharmacological activity of the dry extract of the lentils herb
Автори: Романова, С. В.
Ковальов, В. М.
Дученко, М. А.
Романова, С. В.
Ковальов, В. Н.
Дученко, М. А.
Romanova, S. V.
Kovalyov, V. N.
Duchenko, M. A.
Теми: сухий екстракт;сочевиця харчова;підшлункова залоза;сухой экстракт;чечевица пищевая;поджелудочная железа;dry extract;lentil;pancreas
Дата публікації: 2013
Бібліографічний опис: Романова, С. В. Дослідження фармакологічної активності сухого екстракту з трави сочевиці харчової / С. В. Романова, В. М. Ковальов, М. А. Дученко // Український медичний альманах. - 2013. - № 2, Т. 16. - С. 78-79.
Короткий огляд (реферат): Стаття присвячена дослідженню фармакологічної активності сухого екстракту з трави сочевиці харчової. В роботі наведені експериментальні дані щодо вивчення регенеруючої дії сухого екстракту на підшлункову залозу на моделі гострого експериментального панкреатиту.
Статья посвящена исследованию фармакологической активности сухого экстракта травы чечевицы пищевой. В работе приведены экспериментальные данные по изучению регенерирующего действия сухого экстракта на поджелудочную железу на модели острого экспериментального панкреатита.
The article is devoted to the pharmacologicalactivity of the dry extract of the lentil herb. In work presents experimental data on the research regenerative effect of the dry extract on the pancreas on the model of acute experimental pancreatitis.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://dspace.nuph.edu.ua/handle/123456789/6464
Розташовується у зібраннях:Наукові публікації кафедри фармакогнозiї та нутриціології

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
ковалев-Uma_2013_16_2_27.pdf789,66 kBAdobe PDFПереглянути/відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.