Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://dspace.nuph.edu.ua/handle/123456789/7173
Назва: The study of physical and chemical interactions of food dyes with medicinal substances
Автори: Materiienko, A. S.
Grudko, V. A.
Georgiyants, V. A.
Материенко, А. С.
Матерієнко, А. С.
Грудько, В. А.
Грудько, В. О.
Георгіянц, В. А.
Георгиянц, В. А.
Теми: physical and chemical interactions;фізичні і хімічні взаємодії;физические и химические взаимодействия;food dyes;пищевые красители;харчові барвники;medicinal substances;лікарські речовини;лекарственные вещества
Дата публікації: 2015
Бібліографічний опис: Materiienko, A. S. The study of physical and chemical interactions of food dyes with medicinal substances / A. S. Materiienko, V. A. Grudko, V. A. Georgiyants // Topical issues of new drugs development: Abstracts оf International Scientific And Practical Conference Of Young Scientists And Student, April 23, 2015, Kharkiv. – Kh.: NUPh, 2015. - P. 141.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://dspace.nuph.edu.ua/handle/123456789/7173
Розташовується у зібраннях:Наукові публікації кафедри фармацевтичної хімії
Тези доповідей співробітників НФаУ

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Zbornyk-tezysov-TOPICAL-ISSUES-OF-NEW-DRUGS_2015 141.pdf128,46 kBAdobe PDFПереглянути/відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.