Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://dspace.nuph.edu.ua/handle/123456789/7346
Назва: Персоналізований підхід до вибору гестагенів в акушерстві
Автори: Зайченко, Г. В.
Зайченко, А. В.
Zaychenko, G. V.
Теми: гестагени
Дата публікації: 2015
Бібліографічний опис: Зайченко, Г. В. Персоналізований підхід до вибору гестагенів в акушерстві / Г. В. Зайченко // Медична спеціальність акушерство та гінекологія. - 2015. - Вересень. - С. 4-5.
Короткий огляд (реферат): На сьогодні світ іде шляхом створення більш селективних прогнозованих молекул, тому що це завжди більш а безпека. Фармацевтична компанія , яка обрала шлях отримати з прогестерону більш селективну молекулу,використала технологію ультрафіолетового опромінення . Молекула прогестерону опромінюється ультрафіолетом , що дає можливість «зігнути» ретростероїдну структуру і забезпечити селективність. У такий спосіб досягається компліментарність молекул прогестерону. Можна сказати, що ця технологія запозичена у природи, адже відомо, як під дією високої температури вуглець, міняючи свої стереохімічні властивості кристалічної решітки , перетворюється спочатку в алмаз, а потім у діамант. П риродний підхід дозволив зі звичайного плаского прогестерону отримати ретропрогестерон - ефективний та безпечний препарат дидрогестерон, дозволений для застосування в акушерській практиці.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://dspace.nuph.edu.ua/handle/123456789/7346
Розташовується у зібраннях:Наукові публікації кафедри клінічної фармакології ІПКСФ

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Статья Зайченко. Акушерсво и гинекология.pdf1,17 MBAdobe PDFПереглянути/відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.