Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://dspace.nuph.edu.ua/handle/123456789/7522
Назва: | Розробка складу дієтичної добавки при артрозах та захворюваннях печінки |
Автори: | Зайцев, О. І. Зайцев, А. И. Zaitsev, A. I. Бойко, М. М. Бойко, Н. Н. Boyko, N. N. |
Теми: | добавка дієтична;добавка диетическая;additive dietary;артроз;arthrosis;захворювання печінки;заболевания печени;liver disorders |
Дата публікації: | 2013 |
Видавництво: | НФаУ |
Бібліографічний опис: | Бойко, М. М. Розробка складу дієтичної добавки при артрозах та захворюваннях печінки / М. М. Бойко, О. І. Зайцев // Функціональні харчові продукти – дієтичні добавки – як дієвий засіб різнопланової профілактики захворювань : матеріали I Міжнар. наук.- практ. конф., 11-12 квіт. 2013 р. – Х. : ЕСЕН, 2013. – С. 29. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | http://dspace.nuph.edu.ua/handle/123456789/7522 |
Розташовується у зібраннях: | Тези доповідей співробітників НФаУ |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
29.pdf | 164,41 kB | Adobe PDF | Переглянути/відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.