Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://dspace.nuph.edu.ua/handle/123456789/7522
Назва: Розробка складу дієтичної добавки при артрозах та захворюваннях печінки
Автори: Зайцев, О. І.
Зайцев, А. И.
Zaitsev, A. I.
Бойко, М. М.
Бойко, Н. Н.
Boyko, N. N.
Теми: добавка дієтична;добавка диетическая;additive dietary;артроз;arthrosis;захворювання печінки;заболевания печени;liver disorders
Дата публікації: 2013
Видавництво: НФаУ
Бібліографічний опис: Бойко, М. М. Розробка складу дієтичної добавки при артрозах та захворюваннях печінки / М. М. Бойко, О. І. Зайцев // Функціональні харчові продукти – дієтичні добавки – як дієвий засіб різнопланової профілактики захворювань : матеріали I Міжнар. наук.- практ. конф., 11-12 квіт. 2013 р. – Х. : ЕСЕН, 2013. – С. 29.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://dspace.nuph.edu.ua/handle/123456789/7522
Розташовується у зібраннях:Тези доповідей співробітників НФаУ

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
29.pdf164,41 kBAdobe PDFПереглянути/відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.