Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://dspace.nuph.edu.ua/handle/123456789/7529
Назва: | Вплив субстанції глюкорибіну на перебіг алергічних реакцій сповільненого типу |
Автори: | Яковлєва, Л. В. Яковлева, Л. В. Yakovleva, L. V. Леницька, О. Б. Леницкая, Е. Б. Lenytska, O. B. |
Теми: | алергічна реакція;аллергическая реакция;allergic reaction;субстанція;субстанция;substance;глюкорибін;глюкорибин;glucoribin |
Дата публікації: | 2013 |
Видавництво: | НФаУ |
Бібліографічний опис: | Яковлєва, Л. В. Вплив субстанції глюкорибіну на перебіг алергічних реакцій сповільненого типу / Л. В. Яковлєва, О. Б. Леницька // Функціональні харчові продукти – дієтичні добавки – як дієвий засіб різнопланової профілактики захворювань : матеріали I Міжнар. наук.- практ. конф., 11-12 квіт. 2013 р. – Х. : ЕСЕН, 2013. – С. 276-278. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | http://dspace.nuph.edu.ua/handle/123456789/7529 |
Розташовується у зібраннях: | Матеріали конференцій кафедри менеджменту, маркетингу та забезпечення якості у фармації Тези доповідей співробітників НФаУ |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
276-278.pdf | 171,42 kB | Adobe PDF | Переглянути/відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.