Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://dspace.nuph.edu.ua/handle/123456789/7529
Назва: Вплив субстанції глюкорибіну на перебіг алергічних реакцій сповільненого типу
Автори: Яковлєва, Л. В.
Яковлева, Л. В.
Yakovleva, L. V.
Леницька, О. Б.
Леницкая, Е. Б.
Lenytska, O. B.
Теми: алергічна реакція;аллергическая реакция;allergic reaction;субстанція;субстанция;substance;глюкорибін;глюкорибин;glucoribin
Дата публікації: 2013
Видавництво: НФаУ
Бібліографічний опис: Яковлєва, Л. В. Вплив субстанції глюкорибіну на перебіг алергічних реакцій сповільненого типу / Л. В. Яковлєва, О. Б. Леницька // Функціональні харчові продукти – дієтичні добавки – як дієвий засіб різнопланової профілактики захворювань : матеріали I Міжнар. наук.- практ. конф., 11-12 квіт. 2013 р. – Х. : ЕСЕН, 2013. – С. 276-278.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://dspace.nuph.edu.ua/handle/123456789/7529
Розташовується у зібраннях:Матеріали конференцій кафедри ФММ
Тези доповідей співробітників НФаУ

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
276-278.pdf171,42 kBAdobe PDFПереглянути/відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.