Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://dspace.nuph.edu.ua/handle/123456789/7532
Назва: | Упровадження стандартів належної виробничої практики в діяльність фітохімічних виробництв |
Автори: | Яковенко, В. К. Яковенко, В. К. Iakovenko, V. K. Вишневський, І. А. Вишневский, И. А. Vyshnevskyi, I. A. |
Теми: | стандарти;стандарты;standards;виробнича практика;производственная практика;manufacturing practice;фітохімічне виробництво;фитохимическое производство;phytochemical production |
Дата публікації: | 2013 |
Видавництво: | НФаУ |
Бібліографічний опис: | Яковенко, В. К. Упровадження стандартів належної виробничої практики в діяльність фітохімічних виробництв / В. К. Яковенко, І. А. Вишневський // Функціональні харчові продукти – дієтичні добавки – як дієвий засіб різнопланової профілактики захворювань : матеріали I Міжнар. наук.- практ. конф., 11-12 квіт. 2013 р. – Х. : ЕСЕН, 2013. – С. 271-272. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | http://dspace.nuph.edu.ua/handle/123456789/7532 |
Розташовується у зібраннях: | Тези доповідей співробітників НФаУ |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
271-272.pdf | 167,39 kB | Adobe PDF | Переглянути/відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.