Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://dspace.nuph.edu.ua/handle/123456789/7562
Назва: Вичавка смородини чорної як перспективне джерело отримання дієтичних добавок
Автори: Сущук, Н. А.
Сущук, Н. А.
Suschuk, N. A.
Кузнєцова, В. Ю.
Кузнецова, В. Ю.
Kuznetsova, V. Yu.
Кисличенко, В. С.
Кисличенко, В. С.
Kislichenko, V. S.
Теми: смородина черная;смородина чорна;black currant;дієтичні добавки;диетические добавки;dietary supplements
Дата публікації: 2013
Видавництво: НФаУ
Бібліографічний опис: Сущук, Н. А. Вичавка смородини чорної як перспективне джерело отримання дієтичних добавок / Н. А. Сущук, В. Ю. Кузнєцова, В. С. Кисличенко // Функціональні харчові продукти – дієтичні добавки – як дієвий засіб різнопланової профілактики захворювань : матеріали I Міжнар. наук.- практ. конф., 11-12 квіт. 2013 р. – Х. : ЕСЕН, 2013. – С. 219-220.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://dspace.nuph.edu.ua/handle/123456789/7562
Розташовується у зібраннях:Тези доповідей співробітників НФаУ

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
219-220.pdf166,69 kBAdobe PDFПереглянути/відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.