Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://dspace.nuph.edu.ua/handle/123456789/7562
Назва: | Вичавка смородини чорної як перспективне джерело отримання дієтичних добавок |
Автори: | Сущук, Н. А. Сущук, Н. А. Suschuk, N. A. Кузнєцова, В. Ю. Кузнецова, В. Ю. Kuznetsova, V. Yu. Кисличенко, В. С. Кисличенко, В. С. Kislichenko, V. S. |
Теми: | смородина черная;смородина чорна;black currant;дієтичні добавки;диетические добавки;dietary supplements |
Дата публікації: | 2013 |
Видавництво: | НФаУ |
Бібліографічний опис: | Сущук, Н. А. Вичавка смородини чорної як перспективне джерело отримання дієтичних добавок / Н. А. Сущук, В. Ю. Кузнєцова, В. С. Кисличенко // Функціональні харчові продукти – дієтичні добавки – як дієвий засіб різнопланової профілактики захворювань : матеріали I Міжнар. наук.- практ. конф., 11-12 квіт. 2013 р. – Х. : ЕСЕН, 2013. – С. 219-220. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | http://dspace.nuph.edu.ua/handle/123456789/7562 |
Розташовується у зібраннях: | Тези доповідей співробітників НФаУ |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
219-220.pdf | 166,69 kB | Adobe PDF | Переглянути/відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.