Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://dspace.nuph.edu.ua/handle/123456789/7675
Назва: Aspects of use of glycyrrhiza glabra extract
Автори: Khalavka, M. V.
Халавка, М. В.
Халавка, М. В.
Ruban, O. A.
Рубан, О. А.
Рубан, О. А.
Pulyaev, D. S.
Пуляєв, Д. С.
Пуляев, Д. С.
Дата публікації: 2013
Видавництво: НФаУ
Бібліографічний опис: Khalavka, M. V. Aspects of use of glycyrrhiza glabra extract / M. V. Khalavka, O. A. Ruban, D. S. Pulyaev // Функціональні харчові продукти – дієтичні добавки – як дієвий засіб різнопланової профілактики захворювань : матеріали I Міжнар. наук.- практ. конф., 11-12 квіт. 2013 р. – Х. : ЕСЕН, 2013. – С. 292-293.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://dspace.nuph.edu.ua/handle/123456789/7675
Розташовується у зібраннях:Наукові публікації кафедри промислової технологiї лiкiв та косметичних засобів
Тези доповідей співробітників НФаУ

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
292-293анг.pdf162,8 kBAdobe PDFПереглянути/відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.