Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://dspace.nuph.edu.ua/handle/123456789/7693| Назва: | Перспективи вивчення бульб жоржини, як джерела інуліну |
| Автори: | Гонтова, Т. М. Гонтовая, Т. Н. Gontova, T. M. Ільїнська, Н. І. Ильинская, Н. И. Ilyinska, N. I. |
| Теми: | бульби жоржини;інулін;инулин;inulin |
| Дата публікації: | 2013 |
| Видавництво: | НФаУ |
| Бібліографічний опис: | Гонтова, Т. М. Перспективи вивчення бульб жоржини, як джерела інуліну / Т. М. Гонтова, Н. І. Ільїнська // Функціональні харчові продукти – дієтичні добавки – як дієвий засіб різнопланової профілактики захворювань : матеріали I Міжнар. наук.- практ. конф., 11-12 квіт. 2013 р. – Х. : ЕСЕН, 2013. – С. 61-62. |
| URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | http://dspace.nuph.edu.ua/handle/123456789/7693 |
| Розташовується у зібраннях: | Тези доповідей співробітників НФаУ |
Файли цього матеріалу:
| Файл | Опис | Розмір | Формат | |
|---|---|---|---|---|
| 61-62.pdf | 169,13 kB | Adobe PDF | Переглянути/відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.