Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://dspace.nuph.edu.ua/handle/123456789/7693
Назва: Перспективи вивчення бульб жоржини, як джерела інуліну
Автори: Гонтова, Т. М.
Гонтовая, Т. Н.
Gontova, T. M.
Ільїнська, Н. І.
Ильинская, Н. И.
Ilyinska, N. I.
Теми: бульби жоржини;інулін;инулин;inulin
Дата публікації: 2013
Видавництво: НФаУ
Бібліографічний опис: Гонтова, Т. М. Перспективи вивчення бульб жоржини, як джерела інуліну / Т. М. Гонтова, Н. І. Ільїнська // Функціональні харчові продукти – дієтичні добавки – як дієвий засіб різнопланової профілактики захворювань : матеріали I Міжнар. наук.- практ. конф., 11-12 квіт. 2013 р. – Х. : ЕСЕН, 2013. – С. 61-62.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://dspace.nuph.edu.ua/handle/123456789/7693
Розташовується у зібраннях:Тези доповідей співробітників НФаУ

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
61-62.pdf169,13 kBAdobe PDFПереглянути/відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.