Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://dspace.nuph.edu.ua/handle/123456789/7696
Назва: Дослідження антиоксидантних властивостей сухого екстракту трави перстачу гусячого
Автори: Марчишин, С. М.
Марчишин, С. М.
Marchyshyn, S. M.
Амброзюк, О. Б.
Амброзюк, О. Б.
Ambrozyuk, O. B.
Гращенкова, С. А.
Гращенкова, С. А.
Graschenkova, S. A.
Теми: перстач гусячий;лапчатка гусиная;cinquefoil goose
Дата публікації: 2013
Видавництво: НФаУ
Бібліографічний опис: Гращенкова, С. А. Дослідження антиоксидантних властивостей сухого екстракту трави перстачу гусячого / С. А. Гращенкова, С. М. Марчишин, О. Б. Амбразюк // Функціональні харчові продукти – дієтичні добавки – як дієвий засіб різнопланової профілактики захворювань : матеріали I Міжнар. наук.- практ. конф., 11-12 квіт. 2013 р. – Х. : ЕСЕН, 2013. – С. 65.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://dspace.nuph.edu.ua/handle/123456789/7696
Розташовується у зібраннях:Тези доповідей співробітників НФаУ

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
65.pdf165,33 kBAdobe PDFПереглянути/відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.