Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://dspace.nuph.edu.ua/handle/123456789/7851
Назва: Способ моноструктурирования пищевых и неорганических субстанций
Автори: Чуешов, В. И.
Чуєшов, В. І.
Chuieshov, V. I.
Чернов, А. Н.
Чернов, А. М.
Chernov, A. N.
Чистовалов, С. М.
Чистовалов, С. М.
Chistovalov, S. M.
Теми: субстанція;субстанция;substance
Дата публікації: 2013
Видавництво: НФаУ
Бібліографічний опис: Чистовалов, С. М. Способ моноструктурирования пищевых и неорганических субстанций / С. М. Чистовалов, В. И. Чуешов, А. Н. Чернов // Функціональні харчові продукти – дієтичні добавки – як дієвий засіб різнопланової профілактики захворювань : матеріали I Міжнар. наук.- практ. конф., 11-12 квіт. 2013 р. – Х. : ЕСЕН, 2013. – С. 256-258.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://dspace.nuph.edu.ua/handle/123456789/7851
Розташовується у зібраннях:Наукові публікації кафедри промислової технологiї лiкiв та косметичних засобів
Тези доповідей співробітників НФаУ

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
256-258.pdf170,75 kBAdobe PDFПереглянути/відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.