Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://dspace.nuph.edu.ua/handle/123456789/7863
Назва: Новое в производстве диетических добавок из высших грибов – базидиомицетов
Автори: Кисличенко, В. С.
Кисличенко, В. С.
Kislichenko, V. S.
Журавель, И. А.
Журавель, І. О.
Zhuravel, I. O.
Чехута, А. А.
Чехута, А. А.
Chekhuta, A. A.
Муртищев, А. М.
Муртищєв, А. М.
Murtishchev, A. M.
Теми: дієтичні добавки;диетические добавки;dietary supplements;грибы;гриби;mushrooms
Дата публікації: 2013
Видавництво: НФаУ
Бібліографічний опис: Новое в производстве диетических добавок из высших грибов – базидиомицетов / В. С. Кисличенко, И. А. Журавель, А. М. Муртищев, А. А. Чехута // Функціональні харчові продукти – дієтичні добавки – як дієвий засіб різнопланової профілактики захворювань : матеріали I Міжнар. наук.- практ. конф., 11-12 квіт. 2013 р. – Х. : ЕСЕН, 2013. – С. 115-117.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://dspace.nuph.edu.ua/handle/123456789/7863
Розташовується у зібраннях:Наукові публікації кафедри фармакогнозiї та нутриціології
Тези доповідей співробітників НФаУ

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
115-117.pdf199,25 kBAdobe PDFПереглянути/відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.